24 травня 2018

Добра справа для природи

Учні 1-Б класу - за чисту воду!
Вода - найцінніший природній ресурс, найдивовижніший мінерал на Землі. Найдивовижніший тому, що створює умови для росту й розвитку різних форм життя. Вода є для нас важливим інгредієнтом, якщо ми прагнемо мати здорове тіло і відмінне самопочуття.
Про все це ми часто говорили на уроках біології, природознавства та основах здоров'я у цьому навчальному році. Але мало говорити, треба щось робити!
З метою поліпшення санітарного та екологічного стану джерел рідного міста учні 1-Б класу провели екологічну акцію «Добра справа для природи».
Першокласники, як справжні господарі, старанно наводили лад на території біля місцевого джерела. Назбирали повні сміттєві пакети побутових відходів та розмістили екологічні знаки. Всі працювали дружньо і охоче. Результат не забарився: на місцевому джерелі – чистота та порядок!
                                                                                     

1 коментар:

  1. Анонім06.01.22, 09:51

    Як родина військових, ми дуже вдячні за професійну позику пана Педро. він був уважним, обізнаним і не поспішав провести нас через процес позики. ми були своєчасно поінформовані про будь-які відповідні деталі, які ми повинні були врахувати. він був дуже доступним, зрозумілим і заслуговував на довіру. ми не можемо достатньо подякувати йому за чудову службу. ми дуже рекомендуємо його і радіємо тому, що він отримав кредитну допомогу, щоб ми могли придбати наш будинок. сім’ї військових і невійськових, пане Педро , з якими ви хотіли б працювати, щоб купити житло та отримати будь-яку допомогу в кредиті!» Контактна інформація кредитного спеціаліста пана Педро Джерома: whatsapp: + 1-8632310632електронна пошта: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити