23 грудня 2016

Конкурс світлин "Наші улюбленці "


Вони бувають кумедними, непосидючими та лагідними. Вони завжди радіють нашому приходу додому та всяко показують нам свою любов. Їх просто неможливо не любити — таких найближчих та рідних. Мабуть, усі, хто має домашніх улюбленців, знають, що це — справжні та вірні друзі, які готові разом з вами змінюватися на найкраще. Тож ми вирішили, що ознайомитися з правилами цивілізованого вигулу тварин повинні разом власники собак та їх вихованці. Пропонуємо до вашої уваги перші світлини проведеної інформаційної кампанії щодо екологічних проблем вигулу собак. На наш погляд, представлені фото свідчать про неабиякий інтерес домашних тварин до цього питання і спростовують думку про те, що собаки не вміють читати – подивиться, як вдумливо вони вивчають інформаційний буклет екологічного проекту "Умови вигулу собак та санітарно-екологічний стан жилого мікрорайону міста" !

        Але найкращу світлину кожного місяця обиратимуть відвідувачі блогу. Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, у квітні візьме участь у фінальному етапі конкурсу та отримає подарунок.            

Щоб проголосувати за фотографію, яка сподобалося найбільше, необхідно обрати свого фаворита  та номер його  фото (перегляд ТУТ)   та натиснути на відповідну цифру у колонці «Голосування» (праворуч).

Голосуйте за найкраще фото грудня!

Немає коментарів:

Дописати коментар